Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland AUSTEVOLL

Stavangerkameratene

Overview

Stavangerkameratene til Bekkjarvik! 

Årets sommerkonsert 2022 i Bekkjarvik er klar: 

Det unike samarbeidet Stavangerkameratene oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM. I det de skulle gå på scenen sa konferansier Stian Blipp: "Det er jo litt fristende å kalle dem Stavangerkameratene" og etter det har det navnet bare blitt hengende ved dem. "Vi har alle mye selvironi, så det er bare gøy når det blir litt halvkleint. Dessuten er det ikke hver dag man blir døpt av selveste Stian Blipp", sier Tommy Fredvang.
Fire år etter sin debut har nå gutta i Stavangerkameratene 2 album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatrioféer og en rekke norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen.
De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Mange hundretusen sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband. Gled dere!

Generell informasjon: 
Området åpner: 18.00
Konsertstart: 20.00

Ta med deg venner og familie for en nydelig sommerkveld i hjertet av Bekkjarvik!

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 22. juli 2022 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stavangerkameratene
Your Recently Viewed Pages