VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ØRSTA

Steinar Raknes - STILLHOUSE m/Unni Wilhelmsen

Overview

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen spelte over 60 konsertar saman i fjor, og har utvikla eit unikt samspel på scena. Dei to har begge svært uttrykksfulle stemmer, og utfyller kvarandre på ein heilt spesiell måte, og saman lagar dei konsertar som er vakre, intime, spennande og artige.

Raknes og Wilhelmsen har samarbeida før, i samband med Raknes sitt prosjekt STILLHOUSE - der han syng og spelar kontrabass. Kontrabass er det einaste instrumentet på scena. Raknes spelar instrumentet som eit orkester i seg sjølv. Han har ein spelestil der han brukar fingerspel-teknikkar som gjer at instrumentet fungerar både som ein gitar og ein bass. I tillegg tek han i bruk elektriske gitar-effektar og looping av både bass
og stemmer. Dette er ein konsert som varierar mellom det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.
Repertoaret er hovudsakleg låter skrive av Raknes, frå dei fire utgivelsane i STILLHOUSE-serien, med hovudvekt på den siste plata On The Road (Grappa 2020). I tillegg presenterar dei fengande og særeigne cover-versjonar av artistar som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode. 
 

  • Last Updated: 07.11.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 28. januar 2021 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Steinar Raknes - STILLHOUSE m/Unni Wilhelmsen
Your Recently Viewed Pages