Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Steinar Raknes/Unni Wilhelmsen

Overview

Bassist/ låtskriver/ vokalist Steinar Raknes er på veien med Unni Wilhelmsen, og sammen har de satt sammen er variert, nydelig og sterkt repertoar.
Unni og Steinar har begge svært uttrykksfulle stemmer, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Gjennom en rekke konserter har de utviklet et fantastisk samspill, og med Raknes` både akustiske og elektriske kontrabass-sound blir konsertene unike og spennende.
Raknes og Wilhelmsen har samarbeidet før, i forbindelse med Raknes sitt prosjekt STILLHOUSE- der han synger og spiller kontrabass. Kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske,- til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.
Repertoaret er hovedsakelig låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020). I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan og Depeche Mode.

  • Last Updated: 14.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 27. mars 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Steinar Raknes/Unni Wilhelmsen
Your Recently Viewed Pages