Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Innherred Steinkjer

Steinkjer Turmarsjforening: Vinterserie

Overview

Sommerserien: Steinkjer TMF

10 oktober kl: 17:00
Distanse: 5, 10km
Kontakt: Tove Aarnseth Lorås Telefon: 992 69 767
Start: Speiderhuset, Steinkjer

Startstedet Speiderhuset ligger i Alfheimvegen 38, Steinkjer. Løypene er valgfritt 5 eller 10 km. Salg av kaffe, brus og vafler til en rimelig penge etter marsjene.

Turmarsj er en form for sport hvor man går arrangerte turer. I Norge er turmarsjene arrangert av Norges Turmarsjforbund sentralt, og en rekke turmarsjforeninger lokalt.

Sporten passer for alle mennesker, små og store, og man trenger ikke andre egenskaper for å delta enn turglede. Det er ingen konkurranse, tidtaking eller vinnere, bare muligheter for trim og sosialt samhold, samt muligheter for å være med på bussturer og andre turer til andre steder i inn- og utland for å delta i turmarsjer andre steder. For å delta må man betale en deltakeravgift som varierer fra 20 til litt over 100 NOK, avhengig av om man kun ønsker IVV-stempel i deltakerbeviset eller medalje i tillegg til IVV-stempel.

Distansene man går varierer fra 5 til over 20 km, og terrenget varierer mellom asfalt i sentrumsgater, landeveier, skog og fjell. Det er en bra måte å bli kjent med egen by eller andre byer på. De fleste løypene er tilrettelagt for barnevogner og rullestoler.

OM STEINKJER BYVANDRING GENERELT
Startsted: Dampsaga Kjøpesenter (2.et)
Løypealternativer: 6km (tilpasset handicappede), 13 km og 10 km (vinterløype)
Startkontigent: Kr 30 (inkl kart, løypebeskrivelse og historikk) Kun IVV: kr 20
Kontroll: Selvkontrollposter underveis; 2 kontoroller på 6km, 3 kontroller på 13 km og 1 kontroll på 10 km. Kontrollene er bokstav - og tallkombinasjoner på skilt som er ca 20x20 cm. Står ute hele året.
Premiering: 10 gjennomførte vandringer premieres med isskje fra Hardangerbestikk. Tøymerke som kan kjøpes hos kasserer tlf 90084515.
Betaling: Kr 20 legges i registreringskonvolutten hvor du har skrevet navn, adr, starttid og innkomsttid og startnummer i henhold til registreringsboka hvor du også skal skrivee navn, adr og innkomsttid. Etter inkomst skal registreringskonvolutten legges i vår postkasse som står i 1 etg - under trappa.
Regler: Etter vandringen skal du stemple og notere km i deltakerlkortet og km kortet. Alle km registreres i km kortet, men kun 1 gang per dag. I deltakerkortet godkjennes kun 1 stempel pr kvartal.

  • Last Updated: 12.09.2018
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

sø. 2. desember 2018 10:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Steinkjer Turmarsjforening: Vinterserie
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad