VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag STEINKJER

Steinkjerfestivalen Restart

Overview

«Steinkjerfestivalen Restart» er en spesialversjon av festivalen for å feire at det nettopp er en restart av samfunnet i høst. – Vi slår på stortromma med store, kjente artister og de beste nye, kommende norske stjernene, lover festivalsjef Svein Bjørge.

Innen utgangen av august mener myndighetene og FHI at skal alle ha fått tilbud om første vaksine, og at de fleste er ferdigvaksinerte. Det betyr at man i september vil være tilbake til tilnærmet normal hverdag.

I samarbeid med NTE har derfor Steinkjerfestivalen bestemt seg for å arrangere «Steinkjerfestivalen Restart», som en feiring og restart av livet tilbake til normalen.

– Vi trenger å feire! Dette gjør vi med å rigge til en festival og et festivalområde, slik at man igjen kan få tilbake den unike festivalstemningen, med musikk, sosialisering, latter, god mat og drikke. I tre dager til ende skal vi feire, fra 9. – 11. september. Her blir det festivalområde på det nyoppusede torget og samfunnshuset, i kirka og på grønnsakstorget, med musikk fra store og små artister, på flere scener. Akkurat slik vi elsker det, sier en opprømt festivalsjef.

Han påpeker samtidig at dette er ikke «Steinkjerfestivalen 2021», den arrangeres helga 25. – 26. juni på Dampsaga, men en spesialversjon av Steinfestivalen for å feire gjenåpningen.

Antallet man kan slippe inn på området er fortsatt usikkert, men festivalen har et godt håp om at noen 1000 kan få oppleve festen.

– Antallet publikummere vil nok uansett ikke bli som en ordinær Steinkjerfestival, så det blir garantert rift om festivalpassene, forteller Bjørge.

I første omgang blir det lagt ut kun 1000 festivalpass. Disse selges hos Ticketmaster.

Artister - Steinkjerfestivalen

  • Last Updated: 27.07.2021
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

to. 9. september 2021

fr. 10. september 2021

lø. 11. september 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Steinkjerfestivalen Restart
Your Recently Viewed Pages