Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Stemmer fra Telemark #6

Overview

Stemmer fra Telemark #6
Litteraturhuset i Telemark presenterer Stemmer fra Telemark#6 med forfatterne Ingrid Hafredal Melfald, Victoria Durnak og Stian Johansen.

Stemmer fra Telemark #6
Våren 2018 er det sjette gang Stemmer fra Telemark går av stabelen. Med denne arrangementsrekka ønsker Litteraturhuset i Skien i samarbeid med Skien bibliotek å løfte og hente frem vår tids telemarksforfattere. Det finnes et hav av gode forfattere som har tilknytning til fylket vårt, og for Litteraturhuset i Skien er det en stor glede å presentere dem for vårt publikum.

Forfatterne
I 2016 ga Ingrid Hafredal Melfald fra Porsgrunn ut sin andre roman Harehjerte og fikk strålende anmeldelser over hele linja.
Victoria Durnak ble tildelt Skien kommunes kunstnerstipend i 2016 og tilbragte ett år i Ibsengården i Snipetorp. Etterpå skrev hun romanen Senteret om en ung mor som flytter til Skien for å komme seg bort.

I 2018 utgir poeten Stian Johansen fra Skien sin første prosabok: Norge og døden – med en umiskjennelig Stian Johansen-valør. Boka forteller blant annet historien om den unge husmora som blir med ektemannen sørover når han skal jobbe i industrien på Herøya.

Samtaleledere er Helga Lilleland, Arne Olav Lunde Hageberg og Anne Spånem.

Medlemskap
Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter.

Peer Gynt-salen
Dørene åpnes kl. 18.30

Arr. er et samarbeid mellom Litteraturhuset i Skien, Skien bibliotek og Telemark fylkeskommune.

Onsdag 14. februar kl 19.00
Priser Ordinær: 150,-|
Student: 75,-|
LiS-medlem: kr. 100,-

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 14. februar 2018 19:00

See All
Stemmer fra Telemark #6
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad