Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Steps Dansestudios juleforestilling 2019 - Lag 5

  • Mauritz Kartevoldsplass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 1. desember 2019
  •  /  11:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Steps Dansestudios årlige elevforestilling i Sandnes Kulturhus har for mange blitt førjulstidens høydepunkt og en årlig tradisjon

Billettsalget starter onsdag 30. oktober kl 11.00
Steps Dansestudios årlige elevforestilling i Sandnes Kulturhus har for mange blitt førjulstidens høydepunkt og en årlig tradisjon – og det er kanskje ikke så rart! Over 2000 danseglade Steps-elever i alderen 4 år til voksen 40+ får muligheten til å bli med på denne store danseforestillingen med profesjonelle rammer i Sandnes kulturhus.
Hvert år setter Steps Dansestudio opp en ny forestilling og det er pedagogene på Steps som står for manus, regi og koreografi. Årets forestilling heter Clara og Nøtteknekkeren og tar utgangspunkt i det kjente juleeventyret Nøtteknekkeren. Tidligere år har Steps blant annet satt opp; Peter Pan, Narnia, Romeo & Julie, Reisen til Julestjernen, Jungelboken, Alice i Drømmeland og Havfruen
Dette blir en heidundrende danseforestilling med masse energi, humor og danseglede på scenen! Et eventyr for hele familien og alle som vil. Velkommen!
English
Steps Dansestudio will present their annual show where over 2000 students will enter the stage and give you a magical performance filled with lots of energy, humour and joyful dancing.
Steps Dansestudio ble etablert på Mariero i Stavanger i 2006 av dansepedagogene Marthe Hellestveit og Elisabeth Vikeså. Fra å være en liten bedrift med en dansesal og to pedagoger, har nå Steps Dansestudio over 2000 elevplasser, 5 dansesaler og 27 ansatte. Hver uke kommer hundrevis av dansere fra hele regionen innom en av salene på Mariero for å lære, trene og ikke minst oppleve ekte danseglede.

Steps hjemmeside

Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51 60 20 10.
kjøps- og praktisk informasjon Sandnes kulturhus.

  • Last Updated: 29.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 1. desember 2019 11:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Steps Dansestudios juleforestilling 2019 - Lag 5
Your Recently Viewed Pages