Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Sterk hjerne - foredrag med Ole Petter Hjelle

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 20. januar 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I foredraget "Sterk hjerne" forteller Ole Petter om hvordan fysisk aktivitet er gunstig for så og si alle hjernens funksjoner som gjør oss mer kreative, forbedrer stressmestring og hukommelse samt reduserer risikoen for depresjon og demens .

Tenk deg at det eksisterte en enkel, bivirkningsfri behandling som gjorde at du ville leve et lengre og bedre liv. En behandling som reduserte risikoen for hjerteinfarkt, diabetes, kreft, depresjon og demens. Den ville i tillegg gi deg bedre hukommelse, bedre stressmestring, øke kreativiteten din og sannsynligvis gjøre deg mer intelligent. Dette høres for godt ut til å være sant. Men, denne behandlingen finnes, og vi har kjent til den i tusenvis av år; nemlig fysisk aktivitet.
I tillegg til å være lege, hjerneforsker, fallskjermhopper, bestselgende forfatter og tidligere toppidrettsutøver er Ole Petter Hjelle en prisbelønnet formidler, og vant blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. Her er noe av det juryen sa om Ole Petter: «Her dreier det seg om en mann som kan kommunisere! Ole Petter Hjelle er åpenbart en helt eksepsjonell foreleser med magiske formidlingsevner.»
I foredraget "Sterk hjerne" forteller Ole Petter om hvordan fysisk aktivitet er gunstig for så og si alle hjernens funksjoner. Han gir en fascinerende innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er det beste du kan gjøre for å holde ditt viktigste organ i form. I tillegg vil han gi publikum mye uvurdelig konkret kunnskap som de kan bruke i sine egne liv.
Hjernen vår er helt avhengig av fysisk aktivitet for å fungere optimalt. Forskning viser at fysisk aktivitet gjør oss mer kreative, forbedrer stressmestring og hukommelse samt reduserer risikoen for depresjon og demens. En gåtur om dagen kan faktisk redusere risikoen for demens med inntil 50%! 
Med sterk faglig kunnskap bygger Ole Petter opp foredraget sitt på egne erfaringer og forskning. Like allsidig som erfaren og kompetent evner han å gjøre vanskelige saker spennende og levende foran en forsamling.

  • Last Updated: 30.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 20. januar 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sterk hjerne - foredrag med Ole Petter Hjelle
Your Recently Viewed Pages