Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Immanuels kirke

Stille Natt Hellige Natt

Overview

Stille natt hellige natt 2016

Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Marian Aas Hansen, Hans Petter Moen og Rune Larsen

Tradisjon tro legger julekonserten Stille natt hellige natt også i år ut på turné i adventstiden. I år er det Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Marian Aas Hansen, Hans Petter Moen og Rune Larsen som sammen med musikerne Jon-Willy Rydningen og Olav Torget skal skape julestemning i kirker over hele Sør-Norge.

Om Stille Natt Hellige Natt

Stille Natt Hellige Natt er kalt «alle julekonserters mor». I snart 30 år har profesjonelle artister reist rundt i kirker over det ganske land for å synge ut julens budskap, og fullsatte kirker og begeistrede anmeldere har vært bevis på at ensemblet har dekket et stort behov. Stille Natt Hellige Natt ønsker å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom.

 

Stille Natt Hellige Natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Strømmestiftelsen støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land – for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater. Stiftelsen sikrer også lån, sparetiltak og forsikringsordninger gjennom mikrokreditt til idérike, fattige mennesker. Mikrokreditt ble viet stor oppmerksomhet da Nobels Fredspris 2006 gikk til Muhammad Yunus og Grameen Bank for nettopp denne typen hjelpearbeid.

 

Stille Natt Hellige Natt har opp gjennom årene bidratt med flere millioner kroner til Strømmestiftelsen, som er aktiv både I Asia, Latin-Amerika og Afrika. De av julekonsertens artister som har besøkt områdene som pengene blir sendt til, konkluderer med at nytter å hjelpe!

Artister : Alexander Rybak Maria Haukaas Mittet Rune Larsen Marian Aas Hansen Hans Petter Moen. 
Musikere: Jon-Willy Rydningen, Olav Torget. 

Innslipp 30. min. før konsertstart. 
Ingen rabatt for ledsager

  • Last Updated: 08.11.2016
  • Source: Halden Turist
Dates
mandag 12. desember 2016

See All
Click to activate
Halden, Norway
The latitude and longitude
59° 7' 16" N / 11° 23' 27" E
Stille Natt Hellige Natt
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad