VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Stjerner i Spiseriet med Arne & HP

Overview

En helaften med gode smaker basert på råvarer fra prisbelønnete produsenter, og musikalske innslag med Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen.

Bare å glede seg til Gladmat i år! Vi lover en helaften med gode smaker basert på råvarer fra prisbelønnete produsenter, og musikalske innslag med Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen.
 
Kveldens stjerner i Spiseriet er alle prisbelønte mat- og drikkeprodusenter fra Rogaland. De har til felles at de har utmerket seg i den nasjonale konkurransen Det Norske Måltid.

Det Norske Måltid kårer årlig det ypperste innen norsk mat og drikke og gjennomføres i 2021 for 14. år på rad. Rogaland er en matregion med dyktige produsenter, som gjennom konkurransens historie har markert seg sterkt nasjonalt.

I kveld skal du få gleden av å smake på det beste fra Matregion Rogaland og utvalgte råvarer fra andre landsdeler. Kanskje vi får besøk av noen av menneskene som lager de flotte råvarene.
 
Vår egen stjerne-kjøkkensjef Marius Dragsten Kjelsrud har satt sammen en 5-retters meny, men har allerede meldt at noen ekstra smaker vil være uunngåelig med så mange flotte råvarer på listen.
Marius er en av Norges beste kokker, og skal til høsten konkurrere i finalen i Årets kokk 2021. En konkurranse som avgjør hvem som blir Norges neste kandidat i det uoffisielle verdensmesterskapet Bocuse'Dor. Vi kan si at råvarene er i trygge hender.
 
Kveldens andre stjerner er Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen som sammen kaller seg Arne & HP.
Arne & HP er musikalsk underholdning og humor med skyhøy hyggefaktor. I tillegg krydrer de opplegget med en aktuell gjest hver kveld. HP er vanligvis kjent som den onde Svartnissen, og Arne er til vanlig popstjerne i Trang Fødsel, samt tidligere popstjerne i The Getaway People.
På mange måter er dette showet en komprimert utgave av NRKs gullrekke på fredagen. Her får du humor, musikalsk moro, talkshow og bittelitt krim. Alt i en pakke.

VARIGHET
ca. 4 timer, uten pause.

En helaften med god musikk, mat og drikke
Billettpris à kr 1300,- inkluderer underholdning og 5-retters meny. Vinpakke à kr 720,- (inkludert avgift) kan kjøpes i tillegg. Aldersgrense 18 år. Ta med legitimasjon.
 
Om billetter og bordplassering
Det selges kun unummererte plasser. Gjester vil bli plassert ved ankomst, iht. bordplan. Vi har bord med ulik kapasitet, og fyller opp alle bord. Det betyr at dersom dere har kjøpt plass til for eksempel 2 personer, kan dere bli plassert på et større bord sammen med andre, selvfølgelig med 1-meters avstand. Grupper som ønsker å sitte sammen, kan bruke kommentarfeltet «Øvrig informasjon» ved bestilling og legge inn ønsker der

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

  • Last Updated: 26.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 1. juli 2021 19:00 23:00

fr. 2. juli 2021 19:00 23:00

lø. 3. juli 2021 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stjerner i Spiseriet med Arne & HP
Your Recently Viewed Pages