VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Stjernesludd // Standup-show

  • Holbergs gate 19, 4306 Sandnes, Norge, Sandnes
  • 19. juni 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I 9 måneder har Kjetil Melkevik og Raymond Falldalen reist rundt sammen og opptrådt for fulle saler og kjemperespons. 9 måneder! Det er et svangerskap det. Og et duoshow ble født. 60 minutter langt.

Dørene åpner 20:00
Showet begynner 21:00
CC: 150 kr.
18 års aldersgrense

Begge komikerne har vært svært aktive de siste årene med opptredener på flere av de største scenene i landet, inkludert Latter i Oslo, Ricks i Bergen og Folken i Stavanger. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, ordspill og hardtslåendes poeng. Vitsene kommer på rekke og rad, tett på, og målet er at folk skal kjenne det litt i magemusklene.

Kjetil Melkevik, født og oppvokst på Hundvåg utenfor Stavanger, er på sitt 5. år som komiker, og er primus-motor i standup-miljøet i Stavanger. Han har opptrådt i 50 forskjellige bygder og byer, og på reisen har han varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga. I 2017 vant han konkurransen som "årets nykommer" under The Comedy Box Festival i Stavanger. Og i september i år setter han opp sitt første énmannsshow "Fantomsmerter" på Folken i Stavanger.

Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Formidlingsevnen er upåklagelig, bildene han maler er sylskarpe, og timingen gjør historiene hysteriske.

  • Last Updated: 22.05.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 19. juni 2020 21:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stjernesludd // Standup-show
Your Recently Viewed Pages