Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Innherred Steinkjer

Store gutter Gråter ikke - Ørjan Burøe

Overview

Store gutter Gråter ikke - Ørjan Burøe

 

Akkurat nå går Ørjan Burøe sin frost film med sønnen viralt over hele verden. Vi har vært så heldig å booket det nye showet "Store Gutter Gråter Ikke". Om han kommer i kjole, vet vi ikke, men vi vet at billettene går fort unna så kast alt du har i hendene og skaff deg en billett nå. Eller som Ørjan ville sagt - Let it go https://www.facebook.com/orjanburoe/videos/497870387408254/

Store Gutter Gråter ikke. 

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe  påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. 

Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.

 

Kjøp billetter her

  • Last Updated: 06.06.2019
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

lø. 2. november 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Store gutter Gråter ikke - Ørjan Burøe
Your Recently Viewed Pages