VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Storm Weather Shanty Choir

  • Øvre Ole Bullsplass 3, Bergen
  • +47 55215060
  • 28. september 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I over 20 år har Stord-bandet, Storm Weather Shanty Choir, levert rå og energiske tolkninger av 150 år gamle sjantier og sjømannssanger. På nyåret opplevde de et enormt oppsving da sjanti-trenden herjet det sosiale nettverket TikTok. Med dette som utgangspunkt slapp de sitt syvende album i mai i år, og nå ser de veldig frem til å spille for sitt trofaste publikum igjen i Bergen!

Den tidligere seilskutesjømannen Haakon Steinar Vatle startet Storm Weather Shanty Choir etter inspirasjon fra seilskipet Statsraad Lehmkuhl, hvor han jobbet på dekk over flere år. Da han kom tilbake til Stord samlet han vennegjengen og dannet rockekoret. I 2020 feiret de tjueårsjubileum, og brukte året på å spille inn sin syvende plate, «Nine Rows of Teeth».

"Det er og har vært et utrolig privilegium å være en del av Storm Weather Shanty Choir gjennom alle disse årene. Den kommende plata spilte vi inn i fjor sommer i Sir Sound Studio, med produsenten vår Bjørn Bunes bak spakene. Han har jobbet hardt med å overføre den heftige energien vi har når vi står på scenen for å få frem en «livefølelse» på plata. Vi er veldig fornøyde med resultatet og har fått veldig god respons fra våre fans", forteller Haakon Vatle.

Dette er bandets første studioalbum på ni år.
Bandet har et unikt og uventet utgangspunkt for å nå ut til publikum etter at sjantier og sjømannsviser preget lydbildet til mange millioner brukere på TikTok. På kort tid syvdoblet bandet antall månedlige lyttere på Spotify og entret Spotify sine virallister i både Canada, USA og England. Musikalsk favner de bredt og har blitt kjent som et fargerikt innslag i både folkemusikk- og rockemiljøet. De har turnert flere ganger i Japan, USA og Europa, har spilt på festivaler som Folkelarm og by:Larm og har i en årrekke vært gjengangere med utsolgte hus i Oslo, Trondheim og Bergen.

Varm opp stemmebåndene og bli med på en heftig musikalsk reise til sjøs!

  • Last Updated: 30.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 28. september 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Storm Weather Shanty Choir
Your Recently Viewed Pages