Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Nordfjord Stryn

Strynefestivalen | Fri Flyt Festival

Overview

Bli med på Strynefestivalen 2017! 8.-11. juni samler vi ski- og brettkjøreren, syklisten, klatreren, padleren, turfolket og ikke minst publikum til langhelg spekket med opplevelser og utfordringer i et av Norges vakreste naturområder. Våre dyktige instruktøre vil holde kurs og clinics innen klatring, kajakkpadling, sykling, SUP, ski/brett og sikkerhet. Du kan delta på korte og lengre toppturer eller melde deg på den populære frikjøringskonkurransen Freeline Jam! 

Fra fjell til fjord
Det er ikke tilfeldig at Stryn er utgangspunktet for denne festivalen. I Stryn kan du bevege deg fra fjell til fjord og oppleve alt fra ski og brettkjøring til sykling, klatring og padling på én og samme dag. Det er det unike med Strynefestivalen, et variert program med aktiviteter i fokus, men vel så viktig er også den sosiale settingen.

Festivalcamp på Folven
Legendariske Folven Camping ligger idyllisk til innerst i Hjelledalen. På Folven Cafe' blir det afterski/bike/climb, konserter, film fra dagens utflukter og ikke minst den fantastiske stemningen Folven Café er så kjent for.

Hvem er dette for? 
Lyst til å teste havkajakk, eller kanskje randoné og topptur er noe for deg? Klatring med naturlig sikring? Eller er du klar for årets frekkeste frikjøringskonkurranse? Eventuelt bare nyte livet på Folven? Strynefestivalen har noe for de fleste og for alle nivåer! Kjøp festivalpass i dag og sikre deg en plass til årets Strynefestival! 

NB: Begrenset antall billetter.

Presseomtale
Utemagasinet 2015: Vil du bli en bedre klatrer? 
FriFlyt.no 2016: Strynefestivalen i bilder/Baard Basbergs bilder frå Stryn

  • Last Updated: 20.03.2017
  • Source: Reisemål Stryn & Nordfjord
Dates
torsdag 8. juni 2017

fredag 9. juni 2017

lørdag 10. juni 2017

søndag 11. juni 2017

See All
Click to activate
Hjelledalen, Norway
The latitude and longitude
61° 55' 3" N / 7° 9' 58" E
Strynefestivalen | Fri Flyt Festival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad