VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Sturle Dagsland - Releasekonsert

Overview

Med sin hemningsløse og særegne stemme skaper Sturle Dagsland et unikt, ekspressivt og dynamisk lydbilde som har trollbundet publikum i øst og vest. I årevis har han sammen med sin bror Sjur turnert verden rundt, og spilt på alt fra store popfestivaler i Kina, Brasil og Barcelona til sexfester i Brighton, til Filharmoniske haller i Russland og oppvarming for Grammy-nominerte Big Thief i New York.  Nå er han endelig klar for å presentere sitt selvtitulerte debutalbum, som ble sluppet 5. februar 2021!

Med sin hemningsløse og særegne stemme skaper Sturle Dagsland et unikt, ekspressivt og dynamisk lydbilde som har trollbundet publikum i øst og vest. I årevis har han sammen med sin bror Sjur turnert verden rundt, og spilt på alt fra store popfestivaler i Kina, Brasil og Barcelona til sexfester i Brighton, til Filharmoniske haller i Russland og oppvarming for Grammy-nominerte Big Thief i New York. 

Nå er han endelig klar for å presentere sitt selvtitulerte debutalbum, som ble sluppet 5. februar 2021!


En aura av mystikk og eksperimentering omgir denne mye etterlengtede utgivelsen som på en delikat og fengende måte danser mellom moderne, folketradisjonelle og primale vokaluttrykk pakket inn i et eventyrlig elektronisk lydlandskap. Dagslands musikk er dynamisk og uforutsigbar. 

Rolige akustiske passasjer toppet av høyfrekvente silkemyke vokalstrofer kan på sekunder morfe inn i intense riff på kanten til bristepunktet mellom musikk og en brutal offerseremoni. 

Hans eklektiske musikk og imponerende live prestasjoner har fått internasjonal musikkpresse til å applaudere med lovord som blant annet:


"Indescribable!" - VICE

"Extraordinary!" - The Independent

"Music in it's most raw form. It was life affirming" - Louder Than War
"Unlike anything i've heard before!" - The Quietus
"The new prince of Avant-garde Pop" - Backseat Mafia

"Simultaneously beautiful, terrifying, and exhilarating, which goes for this astonishing record as a whole. It feels closer to sorcery than songwriting" - MOJO

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 5. juni 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sturle Dagsland - Releasekonsert
Your Recently Viewed Pages