Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Styre smart og med tillit?

Overview

Hvordan sørge for at offentlig ansatte bruker mindre tid på evinnelige skjema & rapporter og på et firkanta system som bare eser ut - og dermed mer tid på å se den enkelte innbygger, og på å gi oss bedre kvalitative tjenester? Tillitsreformen i offentlig sektor er nettopp ment å fjerne unødvendig rapportering, frigjøre tid hos offentlig ansatte og skape bedre tjenester i dialog med innbyggerne. Men hvordan får vi det til, og hva er egentlig problemene?

Styre smart og med tillit?
Tid: Torsdag 28. oktober, kl. 18:00-19:00
Sted: MS Sandnes, på Skagenkaien
Pris: 150 kr / 75 kr
Arrangør: KÅKÅnomics 2021 i samarbeid med Tankesmien Agenda.
Hvordan sørge for at offentlig ansatte bruker mindre tid på evinnelige skjema & rapporter og på et firkanta system som bare eser ut - og dermed mer tid på å se den enkelte innbygger, og på å gi oss bedre kvalitative tjenester? Tillitsreformen i offentlig sektor er nettopp ment å fjerne unødvendig rapportering, frigjøre tid hos offentlig ansatte og skape bedre tjenester i dialog med innbyggerne. Men hvordan får vi det til, og hva er egentlig problemene? Vi har invitert et knippe nøye utvalgte fagfolk til korte innledninger om hvordan vi kan styre smartere og med tillit hos folket, før det blir debatt og spørsmål.
Deltagere:
⁃ Hilde Singsaas, direktør i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring
⁃ Ellen Dalen, nestleder Norsk tjenestemannslag
⁃ Jostein Askim, professor statsvitenskap UiO, forskergruppe på politikk, byråkrati og org.
⁃ Hilde Nagell, forfatter, statsviter og rådgiver Agenda
Møteleder er Hannah Gitmark, fagsjef Agenda.
VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19
- KÅKÅ|nomics følger til enhver tid Helsedirektoratets og kommunens retningslinjer for gjennomføring av kulturarrangement.
- Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
- Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
- Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
- Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
- 1-metersregelen gjør at KÅKÅ|nomics 2021 foreløpig oprerer med noe redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
- Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 28. oktober 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Styre smart og med tillit?
Your Recently Viewed Pages