Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Indre Østfold Eidsberg

Styrkeprøven Oslo - Mysen

Overview

Oslo – Mysen - en kommende vårklassiker!

Endelig får norske turryttere en skikkelig vårklassiker. Med 214 km, 2100 høydemeter og 14 grussektorer er dette en prøvelse vi sjeldent har sett før.

Styrkeprøven AS ønsker igjen å presentere et nytt sykkelritt. Denne gangen ønsker vi å vise våre deltakere indre, indre Østfold. I en mildt sagt spektakulær løype fra Oslo – Mysen. Med det sagt må vi også få lov til å presisere følgende – når vi markerer punkter hvor man må være obs og benytte både hode og bremser, så bør man følge med.

Løypen strekker seg over 214 km fra Hvervenbukta i Oslo til Mysen. For de som trodde at Østfold er flatt, så har vi en annen fasit med ca 2100 høydemeter. Se kartet under for nøyaktig løype med alle sektorer.

Kort fortalt er dette en løype som de færreste har sett maken til tidligere. Det er nok ikke så mye brostein på løypen foreløpig, men at dette er en virkelig vårklassiker er det ingen tvil om.

Om du tenker at 214 km blir for langt, så har vi også lagt til rette for muligheten til å sykle omtrent halve distansen. Da vil man gå i mål ved første passering av Mysen. Selv om man skulle velge halv distanse er utfordringen tøff nok for mange. Du vil fortsatt får med deg 7 krevende sektorer og 115 km.

Den kommende vårklassikeren Oslo – Mysen har et begrenset antall plasser. Totalt er det 400 ledige plasser hvorav 350 av de er på lang løype og 50 er på halv distanse.

Vi oppfordrer også våre deltakere til å benytte anledningen til å sjekke ut turrittet Smaalenene Rundt 2019 som går fra Mysen på søndagen.

  • Last Updated: 21.01.2019
Dates

lø. 27. april 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Styrkeprøven Oslo - Mysen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad