Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sugarfoot // Langhuset

Mer info
SUGARFOOT PÅ HAVET!

Sist Sugarfoot spilte konsert, var under et sterkt covid-regulert arrangement i Olavshallen i juni 2020. Det er altså godt og vel fire år siden. Bandet melder at det siden den gang titt og ofte tikker inn meldinger fra entusiastiske fans, som lurer på når neste mulighet blir. Svaret til disse er – Look no further!
Lørdag 23. november spiller Sugarfoot på Havet.

Med sin forkjærlighet for 60 og 70-tallets mer hippiefiserte rock, psykedelia og country, ofte omtalt som Cosmic Americana, har bandet skumle planer om å stelle i stand en ny musikalsk festaften for oss. Store doser smittende musikalsk energi og spilleglede har alltid vært et av bandets varemerker. Men, alltid i kombinasjon med et realt knippe melodiske låtperler, flotte vokalharmonier og arrangementer.

«Dette er mektig og flott musikk, grenseløst, men med basis i klar låtstruktur. Gode låter presentert i dynamiske arrangement, som forsker like mye i temperatur og atmosfære som i melodi og arrangement», skrev Adresseavisen anmelder Ole Jacob Hoel om bandets hittil siste album, «In the Clearing»

Sugarfoot: Hogne Galåen - gitar, vokal, Even Granås - trommer Thomas Henriksen - keyboards, Øyvind Holm - gitar, vokal
Bent Sæther - bass, Roar Øien - pedal steel

Havet 23 november
Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart kl 21:00
Cc 370,-
18 år leg.plikt

Sist oppdatert: 07/01/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt