Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Summer Games 2022

Overview

Det ble ikke noe Winter Games i år, men vi skal sørge for at dere skal få konkurrere litt likevel! Lekene på Rederiet er tilbake og vi introduserer i samarbeid med @rederietbibergen, tidenes avslutning på skoleåret- nemlig SUMMER GAMES‍♂️⚽️ Den 8.juni er det på tide å samle vennegjengen, undergruppen eller idrettslaget og finne frem konkurranseinstinktet! I lag på 8 personer vil dere konkurrere mot hverandre og den berømte en skal også vandre videre til årets vinnere! Gjør dere klar for en innholdsrik og svett aktivitetsdag med de tre L'ene: leker, leskende drikke & live DJ. Det hele avsluttes også med en eksamensfest på LouLou for ALLE BI-studenter (info kommer). Hvem stikker av med pokalen dette året?

Det er TRE typer billetter. En kan kjøpe «teambillett», et team på 8 selvvalgte personer eller «enkeltbillett» hvor en blir satt på et tilfeldig lag med 7 andre. Dersom man er flere enn 8 personer som vil delta, kan resten av vennegjengen/idrettslaget kjøpe «spectator» billett. Dere kan da rullere på hvem dom deltar på aktivitetene, men bare 8pers fra laget deltar samtidig. 

  • Last Updated: 24.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 8. juni 2022 16:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Summer Games 2022
Your Recently Viewed Pages