Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Suncraft + Mudslide

  • Lars Hertervigs gate 5, Stavanger
  • +47 51532245
  • 25. oktober 2019
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert med Suncraft fra Oslo og Mudslide fra Stavanger.

Om Suncraft: Suncraft er et lite rockeband fra Oslo som består av fire finurlige fyrer i tidlig 20-årene. Musikken befinner seg i stoner-sjangeres suggererende landskaper. De er riktignok ikke gift med sjangeren og liker å flørte med andre undersjangre av rock. Radioprogrammet Blyforgiftning oppsummerte det fint da de spilte av singlen Ego Planetarium: «Suncraft valser deg gradvis inn i en sånn rar og rocka lekeverden. Og det er så fett!» Gutta i bandet anser seg først og fremst som et live-band. For dem er konsertene en måte å kanalisere sin indre Duracell-kanin.

Til nå har bandet spilt en rekke konserter rundt om i Norge, blant annet som support for Heave Blood and Die og Golden Core. I 2019 følger de opp debut-singlen Ego Planetarium med sin første EP, Saigon.

Om Mudslide: Mudslide fra Stavanger spiller skitten, groovy og steinhard rock, med tydelige røtter i stoner og blues. Bandet er en rett som er best servert live, og onde tunger vil ha det til at de er en fryd for øyet og en fest for øregangene. Med et kraftig lydbilde, aggressive tekster og hardtslående budskap om enkle hverdagsproblemer, er Mudslide klare for å skrive sitt eget kapittel i norsk historie.

Live er de som å sprinte et maraton, med lovnader om høyt energinivå og desto høyere desibel! Frontmann, Kasper Hodne, inntar scenen med fortrengte tanker og wifebeater. Uttrykket ‘’Blod, svette og tårer’’ har aldri vært mer passende. I ryggen har han den velkledde artilleribataljonen som videre presser på med en mur av lyd og dans.

11. April 2019 ga Mudslide ut EP-en "1969" på fem sanger. Releasekonserten ble holdt i hagen til øvingslokalet i ekte undergrunnsstil.

CC: 150 (100 for studenter)

  • Last Updated: 03.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 25. oktober 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Suncraft + Mudslide
Your Recently Viewed Pages