VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Superkollega // Nina Nakling & Bård Brænde

  • Scandic Maritim Hall , Åsbygata 3, Haugesund
  • +47 52863000
  • 4. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Superkollega - LIVE!
Få det Supert sammen med andre – Nina og Bård viser deg hvordan!
Vi mennesker trenger hverandre. Sjeldent har vi vel kjent det mer enn det siste halve året. Denne tiden har vist oss hvor viktig det å være sammen er. På jobben, hjemme, i vennegjengen. Samhandling, samarbeid og samhold har for mange blitt viktigere enn noen gang. Vi ønsker å ha det supert sammen med andre. Opplev dette sammen med Nina og Bård - vi viser deg hvordan!
Gjennom enkle, morsomme og lett gjenkjennelige prinsipper viser Bård og Nina deg hvordan du kan løfte måten du samhandler med andre mennesker til et helt nytt nivå. De viser deg rett og slett hvordan du kan få det Supert sammen med menneskene rundt deg!
Her vil du oppleve en forrykende kombinasjon av foredrag og show, basert på boka «Superkollega» skrevet av Nina og Bård. Du får oppskriften på hvordan du samarbeider bedre og får enda mer ut av relasjonene dine, ved hjelp av verktøy du aldri igjen vil legge fra deg!
Du vil sitte igjen med metoder som hjelper deg med å bli mer tydelig i hvordan du kommuniserer, bli mer positiv, kreativ og bedre til å samhandle med andre. Og vi lover – du vil le!"


-------------------------------------------------------------------------------------------
Nina Nakling er pedagog, og har en brennende tro på at de beste arbeidsplasser skapes sammen. Med høy kompetanse innen pedagogikk, ledelse, kommunikasjon og veiledning, kobler Nina sitt engasjement med fag. Nina har sterk tro på at entusiasme kan få deg svært langt. Kobler du dette med vilje til handling, kan du nå hvor som helst!
Bård Brænde er med sin bakgrunn som siviløkonom og ekspert innen improvisasjon og teatersport, en foredragsholder som virkelig skiller seg ut. Bård er glødende opptatt av å bruke improvisasjonens grunnregel – det å gjøre hverandre gode – som hovedingrediens i strategiprosesser, innovasjon, formidling, og ikke minst i måten vi samhandler på.
Bård og Nina er begge foredragsholdere med stor og smittende energi, og en fantastisk evne til å engasjere tilhørerne sine. Nå står de sammen med knalldyktige musikere på scenen og lover deg en helt unik opplevelse!

  • Last Updated: 07.04.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ma. 4. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Superkollega // Nina Nakling & Bård Brænde
Your Recently Viewed Pages