Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Sur & Bitter ølfestival

  • KinoKino, Olav Kyrres gate 5, Sandnes
  • +47 51602010
  • 28. september 2018 - 29. september 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Sur & Bitter er en festival som har eksistert siden 2016, og har siden starten fokusert på gjærdrevet og humledrevet øl som gir smakssansene noe å jobbe med

En festival over snittet…. Sur & Bitter er en festival som har eksistert siden 2016, og har siden starten fokusert på gjærdrevet og humledrevet øl som gir smakssansene noe å jobbe med. Vi ønsker å vise alt som finnes av gode bryggerier fra Norge, men også noen sjeldne fra utlandet. Vårt mål er å vise publikum øl både lokalt, men også nasjonalt som de ikke har anledning til å smake utenom festivalen, i tillegg til å finne nye smaker de ikke viste fantes i hyllene på butikken eller vinmonopolet. Under festivalen vil du møte bryggere fra de forskjellige bryggeriene, dermed er muligheten for ett dypdykk i ølets verden stort. Evt. kan du bare nyte opplevelsen og smakene gjennom en verden av sorter.

Vi tør å garantere at du vil finne noe nytt du liker på festivalen vår.
Vi har også lokale matleverandører som strekker seg langt for å tilpasse seg maten med drikken som serveres under festivalen. Følg med på våre websider og vår facebookside for kontinuerlige oppdateringer.

for mer informasjon se :

http://www.surbitter.no/

  • Last Updated: 08.08.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fre 28. september 2018

lør 29. september 2018

See All
Sur & Bitter ølfestival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad