Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Susanne Lundeng Trio

Overview

Felespiller Susanne Lundeng er en av Norges mest meritterte folkemusikere! Musikken er preget av den nordnorske naturen og kulturen hun har vokst opp med, men også av en kunstnerisk vilje og særegen skaperkraft som springer ut fra henne selv. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull.

Felespiller Susanne Lundeng har på mange måter gitt folkemusikken fra Nord-Norge et ansikt. Med sin sterke formidling av slåttetradisjoner fra spesielt den nordlige delen av Nordland, har hun nådd et stort publikum. Senere har hun i stadig større grad valgt å framføre egenkomponert musikk, riktignok basert på folkemusikalske impulser, men i arrangementer som tidvis har brakt henne noe nærmere jazzen i uttrykksform.

Våren 2018 kom Susanne Lundeng ut med sitt tiende album "Det va nære på" til
terningkast 5 fra et samlet norsk pressekorps. "Det va nære på" er imidlertid langt fra noen folkemusikk- eller viseplate. Musikken til Lundeng, og ikke minst arrangementene, har fortsatt noe improvisatorisk eller jazzpreget over seg. Denne gangen er imidlertid impulsene fra elektronika-sjangeren langt mer iørefallende. Noen vil sikkert beskrive deler av musikken til Lundeng som nærmest meditativ, med en melankolsk og sår undertone. Andre ganger griper de musikalske stormkastene tak i lytteren. Det er med andre ord sterke stemningsskifter på denne plata. Hun er jo en strålende felespiller, men her viser Lundeng også at hun er er meget god vokalist.

KONSERT & MIDDAG
Du kan også kjøpe konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe.
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.30

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 1. november 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Susanne Lundeng Trio
Your Recently Viewed Pages