Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag STEINKJER

Susanne Lundeng Trio

Overview

Susanne Lundeng er en av Norges mest anerkjente folkemusikere. Med sine musikalske røtter i folkemusikken i Nord-Norge, har hun en særegen lyd som musiker, komponist, sanger og musikalsk fritenker. Gjennom sitt forhold til kunstformen og de gamle tradisjonene som følger, har Susanne utviklet sin sound over tid og har fått stor aksept innenfor den internasjonale scenen. I sitt samspill med jazzmusikerne Nils-Olav Johansen og Erik Nylander, utforsker hun musikken gjennom improvisasjonssamtaler, og i tekstene og melodiene skildrer hun selve livets dramatikk og dets innvirkning på både mennesker og landskap.

«Følge» er Susanne Lundeng sitt 13. album. Hennes musikalske språk ligger trofast i dypet av den nordnorske ur-rytmen, en pulserende tre-takt med kraft og intensitet og folketonenes poetiske og melodiøse linjer.Her er langstrakte, malende musikalske bilder med fela som forteller og små sanselige betraktninger i tekstene, alltid nært tilstedeværende.Albumet har fått tittelen «Følge». I nordnorsk gammel tru er følge hvert menneske sin skytsånd, en ledsager i livet fra vugge til grav og opptrer som en forvarsler og beskytter.«Vi har med oss alle mennesker vi har møtt gjennom livet og jeg er et ledd i en spille-og fortellerkultur og har med meg musikken, spelemenn og minnene. Det opplever jeg som mitt følge» sier Susanne.

Arrangør: Hilmar året rundt

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

to. 30. mars 2023 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Susanne Lundeng Trio
Your Recently Viewed Pages