Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Svømmebasseng - konsert

Overview

Svømmebasseng er kjent for å skape svette lokaler med sin dansbare indie, gjennomførte liveshows og fengende tekster. Publikum blir dratt gjennom et rikt tekstunivers akkompagnert av melodiøse riff, harmonerende kor og distinkte synthlag som preger den velkjente sounden til bandet.

Svømmebasseng er kjent for å skape svette lokaler med sin dansbare indie, gjennomførte liveshows og fengende tekster. Publikum blir dratt gjennom et rikt tekstunivers akkompagnert av melodiøse riff, harmonerende kor og distinkte synthlag som preger den velkjente sounden til bandet. Kombinasjonen blir en lett-likelig indie-pop med et dypt repertoar av egenpreget sound og tekster som drar lytteren inn i en transe mellom det melodiøse og det lyriske. Svømmebasseng har de siste årene fylt konsertlokaler landet rundt til randen, men aldri vært på en skikkelig turné. Endelig tar bandet en sammenhengende tur rundt i Norge med splitter nye låter fra den kommende EPen i bagasjen. Tidligere har bandet blant annet solgt ut Parkteatret, Samfundet, Landmark i Bergen samt Kulturkirka Jakob under Øyanatt.

Velkommen til en svett kveld på TOU!

  • Last Updated: 10.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 6. april 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Svømmebasseng - konsert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad