Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Svanesjøen med Den Russiske Nasjonalballetten og Liudmila Titova

  • Sandvigå 1, Stavanger
  • +47 51537000
  • 31. januar 2020 - 1. februar 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Den Russiske Nasjonalballetten fra Moskva presenterer den elskede ballettklassikeren «Svanesjøen». Med Pjotr Tsjajkovskijs udødelige musikk (denne gang ferdig innspilt) er den en av de mest populære ballettproduksjonene i verden.

Den Russiske Nasjonalballetten fra Moskva presenterer den elskede ballettklassikeren «Svanesjøen». Med Pjotr Tsjajkovskijs udødelige musikk (denne gang ferdig innspilt) er den en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Forestillingen har en eventyrlig handling, vakre kostymer, dans og musikk som river deg med, alt levert av dyktige ballettdansere fra Russland. Det er «Svanesjøen» akkurat slik den skal være!

Stjernedanseren LIUDMILA TITOVA er utdannet fra Bolshoi Teateret i Moskva og hun danser både the White- og the Black Swan. Liudmila hadde sin karriere som solodanser ved Moscow City Ballet fra 2005 til 2010 og fra 2010 har hun både vært solodanser ved den Russiske Nasjonalballetten og danselærer.

Da Tsjajkovskij i 1877 skrev musikken til «Svanesjøen» begeistret han både datidens ballettpublikum og de klassiske musikkelskerne. Russisk ballett, og fremfor alt «Svanesjøen», kjennetegnes ved å la følelsene komme til uttrykk uten å tape et enkelt ord, trinn eller tone. I den klassiske iscenesettelsen blir musikk og dans i felleskap til et språk, som alle umiddelbart forstår.

Den Russiske Nasjonalballeten fra Moskva har solister fra blant annet Moskvas Bolshoi Ballet, og de har hatt stor internasjonal suksess. Med over 30 dansere på scenen får du oppleve en flott oppsetning av Svanesjøen, slik den opprinnelig var tenkt. En oppsetning som har sikret balletten sin popularitet 140 år etter premieren i Moskva.

Bak kompaniet står den tidligere Bolshoi danseren Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko – også hun solist fra Bolshoi og fra Kirov, hvor «Svanesjøen» opprinnelig stammer fra. De turnerer i hele verden med kompaniet.

Anmeldelse 4 stjerner – Kultur Nordjyske Anne Matte Buch.
«Netop disse kendte Svanesøens markører sad lige i skabet denne her dag. Sjældent har man set så flotte fouetteer eller fire knivskarpe svaneunger på rad. Det var der, vi holdt vejret og mærkede suset. Der, hvor det står klart, hvor vanskelig en kunst ballett er».

Varighet: Ca. 2 timer og 10 minutter, inkludert pause.
Arrangør: Highlight – Concerts GBM

  • Last Updated: 27.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 31. januar 2020 19:30 21:40

lø. 1. februar 2020 19:30 21:40

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Svanesjøen med Den Russiske Nasjonalballetten og Liudmila Titova
Your Recently Viewed Pages