Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Svanesjøen // Olavshallen

Mer info

Svanesjøen: en ballettklassikers uendelige magi

Fordyp deg i ballettens eleganse - et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år.

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og tryllekunstneren Rothbart i den fineste tradisjonelle ballettdrakt. En historie om kjærlighetens triumf over mørke krefter, presentert på et yndefullt og følelsesladet språk som dette fantastiske ukrainske ballettkompaniet bringer til live med ren og skjær perfeksjon. For publikum i alle aldre åpner kompaniet døren til en verden av fascinerende skjønnhet og demonstrerer hvordan hengivenhet og disiplin ligger bak den svevende letthet på scenen.

THE GRAND UKRAINIAN BALLET erobrer Europa

Under Rimma Wachsmanns kunstneriske ledelse kombinerer ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etablert figur i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å lede dette ballettkompaniet inn i den øverste ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske dansere og solister, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for deres historier, drømmer og særlige ferdigheter.

"Det er både en ære og noe som ligger mitt hjerte nært; det å forme "THE Grand Ukrainian Ballet" til høye prestasjoner," forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av håndplukkede dansere ønsker hun ikke kunbare å feire klassisk balletts rike tradisjon, men også å være et håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved sin side har Rimma Wachsmann Maruyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent for turnéen, som med sin espertise og pasjon for performancekunsten spiller en nøkkelrolle i utformingen av prosjektet. "Grand Ukrainian Ballet" kombinerer perfeksjon på høyeste nivå med imponerende estetikk for å gi en ballettopplevelse i toppklasse. "Vi er overbeviste om at ballettkunsten snakker et språk som kan binde mennesker sammen på tvers av kulturelle og geografiske grenser," sier Razmik.

ekstern arrangør: Showtime Concerts

Sist oppdatert: 05/19/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt