Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Svanesjøen

Mer info

THE GRAND UKRAINIAN BALLET turnerer i Europa med Svanesjøen.

Under kunstnerisk ledelse av Rimma Wachsmann kombinerer dette ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etablert skikkelse i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn å bare føre et ballettkompani inn i den ledende ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske dansere og solister, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for deres historier, drømmer og spesielle ferdigheter.

"Det er en æressak som ligger mitt hjerte nært å forme "THE Grand Ukrainian Ballet" til høye prestasjoner," forklarer Wachsmann. Med dette ensemble av håndplukkede dansere ønsker hun ikke bare å feire den rike tradisjonen av klassisk ballett, men også å sette et tegn på håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent av turnéen, som spiller en nøkkelrolle i utformingen av prosjektet med sin ekspertise og lidenskap for scenekunsten. "Grand Ukrainian Ballet" kombinerer det høyeste nivået av perfeksjon og imponerende estetikk for å skape en førsteklasses ballettopplevelse. "Vi er overbevist om at ballettkunsten taler et språk som kan koble sammen mennesker på tvers av kulturelle og geografiske grenser," sier Razmik.

Hovedrollene danses av stjernesolister - Vasylieva Vladyslava som Odette og Odile, og som prins Sigfried - Razmik Marukyan - som også er koreograf for forestillingen.
 

Sist oppdatert: 05/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt