VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Sveve over byen // Adam Douglas

  • Hovdevegen 35, 2821 Gjøvik, Norge, Gjøvik
  • 25. juni 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin' Wolf og Ray Charles' flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots, og etter at han flyttet til Norge i 2008 har musikken også hentet inspirasjon fra norske fjell og skoger.  


Debuten som soloartist kom i 2015 med albumet «I May Never Learn». Det var likevel ikke før han deltok i, og vant, Stjernekamp på NRK i 2017 at han virkelig sang seg inn i hjertene til det norske folk! Året etter slapp han det kritikerroste albumet «The Beauty & The Brawn» og har siden turnert land og strand rundt. I mars 2021 slipper han sitt tredje fullengde studioalbum «Better Angels».
 
Som musiker er Adam Douglas den sjenerte fyren som blir et fyrverkeri på scenen, og som henter inspirasjon fra soulmusikkens største stjerner. Han lar den store stemmen konkurrere om oppmerksomheten med sin egen gitar, noe som kulminerer i et forrykende liveshow som aldri er det samme to ganger.

Han trives best med å være den dårligste musikeren på scena, med et band som puster han i nakken og aldri lar ham hvile. Helst med et kor på den ene siden og blåserekke på den andre. Hele tiden har han jobbet med å perfeksjonere liveuttrykket sitt gjennom å spille mest mulig for flest mulig. For å levere de uforglemmelige øyeblikkene. For å bli best mulig. Og han er på god vei.
 
Om dette sier han: «Jeg prøver ikke å være noen andre enn meg selv. Jeg er bare Adam Douglas, kanskje med en ny hatt i blant.»

  • Last Updated: 27.05.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 25. juni 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sveve over byen // Adam Douglas
Your Recently Viewed Pages