VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Sveve over byen//Staut

Overview

STAUT - Går så fint
Et av Norges mest populære band legger 2020 bak seg og slipper ny singel.
2020 ble nok ikke som noen hadde tenkt seg, og Staut var intet unntak. Det som skulle bli en heidundranes feiring av 10 års eksistens ble heller en moderat og sosialt distansert hjemmefest.

Men, det betyr ikke at valdresgjengen har ligget på latsiden. Tvert imot. Allerede 1. januar slipper det populære bandet singelen "Går så fint" og legger med det 2020 bak seg for godt.​​​​ "Går så fint" har kanskje et mer pop-preg enn hva vi er vant til fra folkrockbandet, noe ordsmed Ørnulf Dyve er helt enig i når han skal beskrive singelen:

- "Staut tar på seg pop-frakken og hyller det langvarige og ekte. Det som får tid på seg til å gro og vokse seg sterkt. "Går så fint» handler om at det, til tider, er lov å ha det helt greit - og at det ikke alltid må ligge en forventning i bunn om at alt skal være så fantastisk. Denne visa er på en måte to streker under salige Odd Børretzen sin klassiske "Noen ganger er det all right» - også er det bare slik."

Selv om 2020 trolig blir stående igjen som det store annerledesåret i moderne tid, ser Staut likevel med positive øyne på 2021 på alle måter. Feiringen skal tas opp igjen, og en rekke konserter er allerede bekreftet og klare. Vi kan også forvente mer musikk om ikke veldig lenge.
2021 blir jo året hvor dette bandet går til 11.

  • Last Updated: 22.02.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 21. august 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sveve over byen//Staut
Your Recently Viewed Pages