VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Sveve over byen// The Dogs

Overview

«Post Mortem Portraits of Loneliness»
(Det er jeg, Kristopher Schau, som skriver denne pressemeldinga forresten. Jeg synger i bandet, lager mye av låtene og alle tekstene. Håper virkelig det er masse grammatikkfeil i denne pressemeldinga, sånn at dere kan føle at dere er bedre enn meg. Det har dere fortjent.)

Kortversjonen (den eneste du trenger å lese):
Pandemien gjorde at vi i The Dogs måtte spille inn vårt niende studioalbum i øvingslokalet. på billigere varianter sjøl (aka tykktarmen)? Skulle det bli en folkeavstemming om temaet så blir det et «nei» i urna fra oss i hvert fall. Det låter jo så uendelig mye freskere og hardere i tykktarmen enn det har gjort av oss på årevis. Mulig det er Hurtigruta som har gjort det altså, at isolasjonen og grininga på hjemmekontoret fikk sitt naturlig utbrudd der nede. Kanskje det er Times New Roman 12s friske ører og instinkter, eller kanskje vi bare har blitt bedre til å lage låter? Samma kan det være. Ny skive er det åkkesom. Og kjære kritiker (heretter kalt «spiseforstyrra»), jeg veit du har lyst til å lese masse Hurtigruta inn i cover, albumtittel og tekster. Drit i det. Det er 100 tilfeldig. Akkurat som at du blei spiseforstyrra.

Og kulturgravejournalister i VG, bransjekommentarfelt på Facebook, synsefolk, alle sånne «kule» ting; vi fikk støttepenger fra den norske stat! Ca. 500.000 kroner. Så slipper dere å lete opp talla. Gudskjelov kom de såpass seint at vi allerede hadde booka inn Times New Roman 12 i tykktarmen. Da har vi nesten råd til å gå i studio med Anne B. Ragde i 2022 når den tid kommer også.
Skulle gjerne ha skrevet mer til dere, men jeg må drite.

Som alle band som slipper plate synes vi at det er vårt beste​​​​​ album til nå.

  • Last Updated: 22.02.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 27. august 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sveve over byen// The Dogs
Your Recently Viewed Pages