Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Sweetheart

Overview

Endelig tilbake !!!! Etter en pause på 14 år, har vi begynt å spille igjen, Sweetheart.  
Singel nummer to fra Sweetheart 24. mai 2019
Sweetheart følger opp fjorårets debutsingel med nye og melodiøse «Ghosts», som utgis digitalt og på vinyl, med nedstrippede «When I Need You The Most» som b-side. Trioen oppholder seg fortsatt i et stillfarent og lavmælt americanalandskap med flygel, pedal steel og akustisk gitar. Singelen er produsert og mikset av Frode Bjørnstad og mastret av Grammy-nominerte Pete Lyman (Infrasonic Sound), som har mastret album for Jason Isbell, Chris Stapleton og Colter Wall.
Debutsingelen «World War 3» kom i desember 2018, og ble av musikkjournalist Erik Valebrokk omtalt slik: «Blant de fineste norske utgivelsene denne måneden er Sweetheart og deres nydelige og lavmælte «World War 3»».
Sweetheart blir å se live flere steder fremover. Først skal de spille midnattskonsert under Kulturnatt i Drammen (24. mai, på Retropiken), før de også spiller på Eiker Rock (1. juni) og under PiP Natt på Grünerløkka Brygghus (14. juni, Piknik i Parken).
Ghosts:
https://soundcloud.com/mliproductions/sets/sweetheart-ghosts/s-LBGse?fbclid=IwAR03yjAVDckoIOfhB6PtrhFykzZ-5XjPiRhUSIGL8PzdoJH1dfxOlSicR8U
Sweetheart:
John-Arne Ø. Gundersen
Frode Bjørnstad
Anne Mette Hårdnes


Sweetheart har det siste året spilt en rekke konserter, blant annet på Mono, Kulturnatt i Drammen, Piknik i Parken (natt) i Oslo og på Klubbdagen på Øyafestivalen på John Dee. Vi ga ut vår andre singel «Ghosts» (digitalt og på vinyl) i mai og har fått gode anmeldelser, og også litt internasjonal oppmerksomhet, med blant annet listing og videospilling i USA. Singelen har de siste ukene vært blant de mest spilte på RadioSignal og her er hva Wilhelmsens skrev om den: «Har dere ikke fått med dere de ubegripelig vakre låtene til Sweetheart, "Ghosts" og "When I Need You the Most", så bør du gjøre noe med det. Brennkvikt. Vi snakker om en trio som har skjønt det aller meste når det kommer til neddempet americana, og som er så dyktige at det er smått sprøtt. De har lagd en video til "Ghosts", og blir du ikke nostalgisk av den så har du det ikke i deg. Årets funn? Oh, yeah. Årets vakreste stemme? Sannsynligvis. Årets fineste låt? Ikke langt ifra. Dæsken.»


Link til musikkvideo: https://youtu.be/dOlc7LKNPUA
Link til Sweethearts utgivelser: https://orcd.co/sweetheartghosts

  • Last Updated: 07.10.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 1. desember 2019 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sweetheart
Your Recently Viewed Pages