Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Sweetheart

Overview

Den lavmælte americanaduoen Sweetheart vant Spellemann for sitt debutalbum og har spilt en rekke utsolgte konserter omtalt som euforiske konsertopplevelser.
Live er Sweetheart kjent for å trollbinde publikum med sin engasjerende, følelsesladede og stillfarne fremførelse. Harmoniene og de minimalistiske arrangementene etterlater ofte publikum i undrende stillhet. Sweetheart spilte en rekke konserter rundt om i landet, mange av dem utsolgt. Feedback belønnet Sweethearts konsert på Driv i Tromsø med terningkast 6: «I Sweethearts tilfelle endte dette ekstra steget opp på et nivå der euforiske konsertopplevelser skapes. (...) Disse tandre låtene fremkaller den merkelige følelsen der man får lyst til å grine og juble om en annen. Sjelden har 'søndagsmorramusikk' fungert så godt på en fredag. Selv om Sweethearts fremføring er stillfaren, og metoden såre enkel, blir resultatet så jævla genialt denne kvelden.»
I 2020 meldte Sweetheart seg for alvor på den voksende americanabølgen – også omtalt som nordicana – med utgivelsen av debutalbumet «Sweetheart», som ble kritikerrost for sin lavmælte melankoli og omtalt som et av årets vakreste album. De ble belønnet med Spellemannpris for sitt debutalbum i sterk konkurranse med Malin Pettersen, Darling West og Johan Berggren. Høsten 2021 fulgte duoen opp med EP-en «I Remember Us, My Dear», som fikk 8/10 av Musikknyheter: «Den smellvakre Running out of light er i god gammel, lavmælt Sweetheart-stil. (...) Jeg syns faktisk at Sweethearts nye minialbum/ep er bedre enn albumet fra i fjor.». Singlene er spilt på riksdekkende radio og plukket ut av redaktørene i Tidal og Spotify til toneangivende spillelister som «New Norwegicana» og «Nordic Folk».   
Sweetheart består nå av John-Arne Ø. Gundersen (gitar og vokal) og Anne Mette Hårdnes (piano og vokal). I Hamar tar de også med seg Stian Jørgen Sveen på pedal steel.

  • Last Updated: 20.05.2022
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

lø. 17. september 2022 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sweetheart
Your Recently Viewed Pages