Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Swingin' Christmas på Gregers | Anniken Lindbak med band

Overview

Torsdag 16. desember blir det swingende julestemning på Gregers med mulighet for å ta seg en pust i bakken fra juleforberedelser, feire overståtte eksamener og nyte en førjulskveld sammen med gode venner med musikkgleden i fokus. Bli med oss på en reise tilbake til midten av det forrige århundre, med kjente og kjære juleklassikere både på norsk og engelsk, standardjazz og Prøysenperler. Låtene gjøres med en egen vri og vi lover en konsert med mye moro, swingende skjørt, dresskledde musikere, nostalgi og glimt i øyet.

BILLETTINFO / PRAKTISK INFO:
Dørene åpner kl 20:00 (Husk ID)
Konsertstart kl 21:00
Forhåndssalg av billetter på vipps!
Ordinær kr 250,-
Student kr 150,-
Vipps til 41 49 81 59 (Anniken) og merk betalingen med "GREGERS".
(Obs, forhåndssalget stenger tirsdag 14. des kl 12.00. Eventuelle resterende billetter selges i døra før konsertstart 16. des, kl 20.)

BANDET BESTÅR AV:
Anniken Ottersen Lindbak fra Raufoss på vokal. Hun er utøvende sanger, skuespiller og danser, utdannet i musikkteater fra Bårdar Akademiet i Oslo, musikalsk leder for vokalgruppa Attitunes, har medvirket i ulike spel, forestillinger og konserter, og studerer nå Faglærer i musikk ved Høgskolen i Innlandet. Anniken jobber ved Prøysenhuset som formidler og våren 2022 er hun aktuell med forestillingen: "Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys" på Chat Noir Teater.
Jacob Hagelund Simensen fra Furnes på trommer. Jacob er lektor med tilleggsutdanning og en erfaren utøvende musiker, sanger og multiinstrumentalist. Han har blant annet en master i Kultur- og språkfagenes didaktikk fra Høgskolen i Innlandet.
Jon Ola Kjølhaug fra Alvdal på bass. Jon Ola er en allsidig utøvende musiker, utdannet vernepleier og studerer Faglærer i musikk ved Høgskolen i Innlandet.
Aron Ødegård fra Gjøvik på piano. Aron er en allsidig utøvende pianist, musiker og skuespiller som går siste året på musikklinja ved Gjøvik vgs. Han er med i NMH's talentutviklingsprogram og spiller i Innlandets Ungdomsjazzorkester.

Sett på deg julegenseren, ta med deg vennegjengen, familie og bekjente, kjøp deg noe godt å drikke i baren, og bli med oss og nyt en swingende og humørfylt førjulskonsert!
VI GLEDER OSS!

  • Last Updated: 26.10.2021
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

to. 16. desember 2021 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Swingin' Christmas på Gregers | Anniken Lindbak med band
Your Recently Viewed Pages