Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night japansk tale/norsk tekst)

Overview

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night. Regi: Ayako Kawano. Japan 2022. Aldersgrense: 15 år. 35mm, 1t 37min.
Dette er en historie om tiden før «Lightning Flash» og «Black Swordsman» var kjent under disse navnene…
Den dagen hun først hadde på seg NerveGear var Asuna Yuuki en tredjeklasseelev på ungdomsskolen som aldri engang hadde vært borti et onlinespill før.
Den 6. november 2022 lanseres verdens første VR-MMORPG, Sword Art Online. Men spillerne, som fremdeles er i lykkerus etter å ha logget seg på, finner plutselig ut at de er fanget inni spillet når spill-lederen gjør det umulig for dem å logge seg av. Spill-lederen gir dem deretter advarselen: «Dette er et spill, men ikke en lek.» Dersom en spiller dør i spillet, dør de også i virkeligheten.
Når de får høre dette, får alle spillerne panikk, og pandemonium bryter løs. En av spillerne er Asuna, og selv om hun ikke ennå kjenner til reglene i denne verdenen, legger hun ut for å beseire det svevende slottet Aincrad, hvis høyeste tårn er så høyt oppe at man ikke engang kan se det. Dagene går i denne verdenen hvor døden alltid truer, til hun en dag havner i etskjebnesvangert møte. Og så skilles veier…
Selv om hun er fanget i den virkeligheten hun kan se, kjemper Asuna med alt hun har, frem til en skikkelse åpenbarer seg for henne: den reserverte fektemesteren Kirito…
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 20. januar 2022 18:00 19:40

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night japansk tale/norsk tekst)
Your Recently Viewed Pages