Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Østerdalen Elverum

Syltynn, topptrent og dønn ærlig!

Overview

En av våre mest folkekjære komikere er endelig tilbake med nytt solo-show! Rigmor Galtung er 50 år i år, og dette feires med en humoristisk forestilling.

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt - henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand-Up scenen til i dag, hvor imitasjon er en del av hverdagen.

Forestillingen «Syltynn, topptrent.... & dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter.....

Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er. Det hun nå har funnet ut, er at alle egentlig er deler og fragmenter av hvem hun er, Rigmor.

Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre; en 50-års feiring av det å være menneske, på godt og vondt... og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet skribent Elisatbeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på NRK1, på regi: Pia Foorebally, film/redigering: Mona Moe og musikk: Jon Rørmark. Gled dere!!

Velkommen inn i stua til Rigmor! 

Håper vi ses!

 

  • Last Updated: 26.08.2019
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 26. september 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Syltynn, topptrent og dønn ærlig!
Your Recently Viewed Pages