Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Syng med oss 2020

Overview

De evigunge guttene i Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn er klare for sin 32. utgave av «Syng med oss».

De evigunge guttene i Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn er klare for sin 32. utgave av «Syng med oss».

I alle år har Song og Spelkorlaget sunget for utsolgte konserthus. De aller ivrigste står til og med i kø halve natten for å sikre seg de beste billettene. Suksessoppskriften er en variert musikalsk meny med sang og spill, god stemning, og som alltid, mye allsang og dyktige gjesteartister. Til konserten den 25. januar har Song og Spelkorlaget invitert hele Norges Anita Skorgan til å dele scenen med seg!

Anita Skorgan er en av de artistene som er så heldige å bli elsket og verdsatt på ny. Nesten 50 år er gått siden hun fremsto som ung, talentfull komponist, sanger og pianist for et henrykt, skandinavisk TV-publikum. I dag vet vi hvilken formidabel karriere det ble starten på. Trenger vi nevne Spellemannspriser, fortjenestemedaljer, hederspriser og vinnerlåter i Melodi Grand Prix. Anita Skorgan er en av Norges mest meritterte artister.

Musikken, suksessen og livet har gått gjennom mange faser og gjort henne som artist rikere, sterkere og mer uttrykksfull. For noen er hun en ny musikalsk opplevelse. For andre vekker hun søte minner med bl.a.: Oliver, For vår jord, Min første kjærlighet, Det begynner å bli et liv, Adieu...
...vakkert, rørende og stemningsfullt fremført av en artist, som har modnet og utviklet seg til en ny opplevelse å høre live.

Og selvsagt blir det overraskelser og andre musikalske perler i 2020-utgaven av «Syng med oss»!

Og vi gjentar suksessen: «Festen Etterpå»
Alle som har vært på konsert har også mulighet til å kjøpe billetter til «Festen Etterpå» i konserthuset. Her blir det god stemning, buffet fra Spiseriet, dans og bar m.m..


NB! Kun 400 billetter tilgjengelig!


Varighet: Ca. 2 timer og 30 minutter, inkl. pause.

Arrangør: Lions Club Stavanger og Song og Spelkorlaget.

  • Last Updated: 27.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 25. januar 2020 18:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Syng med oss 2020
Your Recently Viewed Pages