Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Syng med oss 2022

Overview

Endelig tilbake – ventetiden er over! Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn, koret med egen radiator, er klar for «Syng Med Oss» for 33. gang siden 1989.

Endelig tilbake – ventetiden er over! Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn, koret med egen radiator, er klar for «Syng Med Oss» for 33. gang siden 1989.

Spelkorlaget består av 65 evigunge gutter med Knut Nøst som musikalsk leder. Med eget Spel bestående av 5 erfarne musikere ser de det som en oppgave å flørte uhemmet med publikum ved fremførelse av populære låter. Publikum skal kunne nikke gjenkjennende til sangene og synge med. «Glede i sangen – sang i gleden» har blitt Spelkorlagets varemerke sammen med en rød radiator som koret alltid har med seg på konsertene – for å spre glede, musikk og varme.
Årets gjesteartist er den legendariske Tor Endresen. Han ble nasjonalt kjent som syngende bartender sammen med Rune Larsen i programserien Lollipop på NRK på 1990-tallet. I 1987 debuterte han i Melodi Grand Prix med låten «Hemmelig drøm». Siden har han deltatt med låter som «Café le swing» i 1990, «Radio Luxembourg» i 1992 og «Aladdin» i 1994. Tre år senere vant han konkurransen med låten «San Francisco». Til sammen har Endresen deltatt tolv ganger i Melodi Grand Prix, bare Jahn Teigen har flere deltakelser, med 14 finaler. Tor er en meget aktiv artist som turnerer rundt i landet, deltar på TV-program og show, og er en av Norges aller dyktigste sangere.

Mari Eriksen Bølla vant Idol i 2020 og er tidenes yngste vinner globalt. Med sin fantastiske stemme bergtar hun sitt publikum når hun går på scenen. Mari startet tidlig med musikk og har deltatt på UKM flere ganger, hun var også med i Idol Jr. i 2014 hvor hun kom på en sterk tredjeplass, og i 2018 vant hun Norsk Tipping sitt «Drømmestipend». I fjor ga Mari ut singelen «Now That I Found You» etter at hun vant finalen i Idol. I år kom singelen «Not That Girl», og vi gleder oss til fortsettelsen.
Andre gjester som vi er stolte av å ha med oss er en perle fra Florø, Moa Lovisa Lindgren, visesangeren Trond Ole Paulsen og Ynglingens eget ungdomskor – Sky Sing.
Som tidligere år, gjentar vi suksessen: «Festen Etterpå»
Alle som har vært på konsert har mulighet til å kjøpe billetter til «Festen Etterpå» i Konserthuset. Her blir det god stemning, buffet fra Spiseriet, dans og bar, med mer. NB! Kun 400 billetter tilgjengelig!

VARIGHET
2 timer og 30 minutter, inkludert pause.
ARRANGØR
Lions Club Stavanger

  • Last Updated: 30.11.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 22. januar 2022 18:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Syng med oss 2022
Your Recently Viewed Pages