Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Syng med på Engen

Julefavoritter med André Søfteland og Ragnhild Gudbrandsen

Kom og syng julen inn på Store Scene! Her blir det en herlig miks av tradisjonsrike sanger og swingende juleslagere med to som virkelig vet å skape magisk stemning.

Merk! Ønsker du billetter til denne konserten så er datoen 11. desember, billetter til 13. november er til konserten med Bjarte Hjelmeland og Kristian Berg Jåtten.

Både André og Ragnhild har lang fartstid som skuespillere og musikalartister. Med sine store stemmer og finstemte rolletolkninger, har de gitt publikum gåsehud i mange ulike oppsetninger. Sist de to møttes på DNS’ Store Scene, var som ekteparet Tevje og Golde i «Spellemann på taket» i 2016. Nå skal de igjen synge sammen, og de inviterer publikum til å bli med. Denne gang har de laget en flott kveld med selvvalgte julefavoritter.

De siste årene har André spilt store roller på Folketeateret i Oslo, som Jean Valjan i «Les Misérables», Anatolij i «Chess» og Warbucks i «Annie», men oddingen har også kombinert livet i hovedstaden med engasjement på Vestlandet. På DNS var han i 2022 med i stykket «Assassins». Som nyutdannet bodde André flere år i New York, og på denne julekonserten står også svisker fra det amerikanske repertoaret på programmet, i tillegg til de velkjente norske julesangene.

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Tekstene blir projisert, så her er det ikke snakk om versepugg eller bladsang. Kun gladsang!

Sist oppdatert: 11/30/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt