VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Synnøve og Vanessa Podcast

Overview

Synnøve og Vanessas podcast har eksistert i tre år, og er med sine ca 100 000 ukentlige lyttere en av landets største podcaster.

Synnøve og Vanessas podcast har eksistert i tre år, og er med sine ca 100 000 ukentlige lyttere en av landets største podcaster. I fjor vår fylte de Rockefeller hele fire ganger med sitt svært populære liveshow.

Forestillingen er flyttet fra Kinokino 1. oktober til Stor sal Sandnes kulturhus 8. oktober 2021. Alle som hadde kjøpt billett har fått tilsendt nye billetter på epost.

Vanessa Rudjord har over 20 års fartstid fra motebransjen. Først som moteredaktør i ELLE, deretter som sjefredaktør for motemagasinet Costume. Sistnevnte var landets ledende motemagasin helt til den dagen hun sluttet for å starte sin egen blogg, VR Stylebook. Høsten 2019 kom hun med moteboka Stilkoden.

Synnøve Skarbø har bakgrunn som tekstforfatter fra reklamebransjen og journalist og redaksjonssjef i motemagasinet ELLE. Men hun er nok mest kjent som programleder på TVNorge og forfatter av ryddebøkene Synnøves system – Slik ryddet jeg meg lykkelig og Ryddelykke fra A til Å.

  • Last Updated: 09.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 8. oktober 2021 18:00 19:30

fr. 8. oktober 2021 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Synnøve og Vanessa Podcast
Your Recently Viewed Pages