Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Synne Sanden (Releaseparty)

  • Kvitsøygata 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 13. september 2019
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Synne Sanden er en eksperimentell og ekspressiv popartist som nå fokuserer på skambelagt tematikk og har av Bergens tidende blitt kalt for "en sjelevrenger" når hun synger.

Synne Sanden er en eksperimentell og ekspressiv popartist som nå fokuserer på skambelagt tematikk og har av Bergens tidende blitt kalt for ”en sjelevrenger” når hun synger. Gaffa skriver ”hun har lykkes med å finne sin egen stemme og sitt eget uttrykk, musikalsk så vel som lyrisk”. Hun inspireres av Björk, Radiohead, Portishead og ulike sangtradisjoner men først og fremst av hennes egne emosjonelle verden. Hun er utforskende og kompromissløs i låtskriving, stemmebruk, produksjon og hennes visuelle verden. Hun er like eksplosiv som hun er sår, like leken som hun er mørk, og like røff som hun er fintfølende. Hun uttrykker et stort følelsesspekter gjennom låtene og stemmen hennes og hun gir alt hver gang hun entrer scenen.

Singelen og tittellåta fra hennes kommende album IMITATION handler om å ville være en annen og er en personlig beskrivelse av selvforakt og mindreverdighet. Dette er også hovedtematikken på hennes kommende album som slippes fredag den 13. September, samme dag som konserten på Tou. Albumet er en reise gjennom og ut av et destruktivt sinn, en reise gjennom misunnelse og beundring og inn i et nytt og sterkere selv.

Albumet er produsert av Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft, Lars Fremmerlid og Synne selv. På albumet og live slipper hun ut hennes rike indre liv gjennom fengslende låter like farlige og fascinerende som fyrverkeri, og hun bestemmer reglene.

På scenen har hun med seg:

Julie Kleive – vokal og perkusjon

Henrik Schmidt – gitar

Og samtidsdanser Isabell Bartnes Johansen

  • Last Updated: 10.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 13. september 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Synne Sanden (Releaseparty)
Your Recently Viewed Pages