VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Randaberg

Tønes

  • Varen – Randaberg kulturscene , Torvmyrveien 22, Randaberg
  • +47 51414100
  • 25. februar 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Alle har hatt et merkelig 2020 bak seg. Tønes har et 2020 med teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling bak seg. Derfor åpner han 2021 med ny plate, ny turné og muligens genseren bak fram. 

Alle har hatt et merkelig 2020 bak seg. Tønes har et 2020 med teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling bak seg. Derfor åpner han 2021 med ny plate, ny turné og muligens genseren bak fram. Tønes kommer til 16 kulturhus i en ny og smittevernfokusert intimsetting, der ukulele fint kan komme til å bli en sentral del av settet. Bedre og sunnere start på det nye året kan man sikkert finne, men det blir nok ganske greit dette også.

Konserten blir i amfi med fastmonterte stoler. Vennligst kjøp billetter samlet for dere som kommer som en kohort/gruppe.Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.Det vil være amfi med stoler. Plassene er unummererte. Vi ber om at billetter kjøpes på nett eller over skranke på Randaberg folkebibliotek i forkant av forestillingen av hensyn til smittevern.

Arrangør: All Things Live, i samarbeid med Varen

 

  • Last Updated: 09.12.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 25. februar 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tønes
Your Recently Viewed Pages