Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Tøyser Jula Inn

Overview

Seriøst Firma Presenterer "Tøyse jula inn" med Jonas Rønning, Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby og Torbjørn Dyrud.
De har hatt stor suksess på hver sin kant. Jonas Rønning har vært en av Norges mest ettertraktede komikere i årevis og er grunnleggeren av braksuksessen Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Jonas er en av Norges morsomste menn.

Gustav Nilsen er landets kanskje beste parodiker. Sammen med Jonas. Du ser Gustavs gossine krøller til stadighet på TV, og du hører stemmen hans på radio. Hele tiden. Om sommeren får han publikum til å gapskratte på Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Gustav er en av Norges morsomste menn.

Paul Håvard Østby er sammen med Gustav hjernen bak Urbane Totninger, og sørger for at mer enn 33.000(!) ler seg skakke et telt i vannkanten på lille Kapp hver sommer. Paul har skapt noen udødelige figurer som publikum elsker, og han ble nominert til komiprisen i 2017. Paul en av Norges morsomste menn.

Nå går altså tre av Norges morsomste menn sammen. De har hver for seg laget Norges største og beste sommershow og Norges største og beste sommerrevy. Nå skal de sammen lage det artigste og mest tullete juleshowet som noen gang har blitt laget. I november og desember drar de på turné og vil gi publikum parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Med seg på tangenter har de Torbjørn Dyrud, et musikalsk geni som er nesten like artig som han er flink på piano.

Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!
Kilde: Oppland Arbeiderblad http://www.oa.no/vis/kalender

  • Last Updated: 15.11.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

lø. 1. desember 2018 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tøyser Jula Inn
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad