Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kulturhuset Ælvespeilet

Tøffe år, kjemp for alt hva du har kjært

  • Storgt. 164, Porsgrunn
  • +47 35547005
  • 2. november 2016 - 2. november 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Telefonen ringer. «Ny sak. Drap. Voldtekt». Hanne Kristin Rohde formidler livet som leder for Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo. Nå, halvannet år etter at hun sa opp, etter 25 år i politiet, inviterer hun deg med på innsiden.

Sammen med Hanne Kristin er kveldens programleder, Jan-Robert Henriksen, komiker og politietterforsker, med flere TV programmer og egne TV show. Et fyrverkeri av kreativitet, menneskekunnskap og varm hverdagshumor. Gi deg selv en kveld i erfaringens og humorens tegn. Boksignering.

Nå, halvannet år etter at hun sa opp etter 25 år i politiet, inviterer hun deg med på innsiden. Hun forteller om alle de gode tankene og forslagene som forble hennes, fordi hun ikke turde snakke i forsamlinger. Hun forteller om motspill og trakassering. Om gode politikollegaer som strevet og ikke så ut til å være plaget av noe som helst. Om hvordan hun var redd for å bli oppfattet som en bløff. Mange år senere står hun rettere. Hun snakker til hele Norge på direktesendte pressekonferanser uten å blunke. Hva skjedde? I hvert fall ikke flaks. «Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke», sa Eleanor Roosevelt. Hanne Kristin Rohde trodde henne, og gjorde noe med det. Kom og lær av en praktiker som har stått i det.

Sammen med Hanne Kristin er kveldens programleder, Jan-Robert Henriksen, komiker og politietterforsker med flere TV-programmer og egne TV-show. Et fyrverkeri av kreativitet, menneskekunnskap og varm hverdagshumor. Gi deg selv en kveld i erfaring og humorens tegn.

Kjøp billett

  • Last Updated: 01.08.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
onsdag 2. november 2016

See All
Click to activate
Porsgrunn, Norway
The latitude and longitude
59° 8' 30" N / 9° 39' 19" E
Tøffe år, kjemp for alt hva du har kjært
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad