Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Takfestivalen

Mer info

Takfestivalen blir for andre gang arrangert på Telegrafen etter at den gjenoppsto etter 10 års dvale. Vi presenterer 4 ulike artister og alle er fra Drøbak.

Lenny Kittilsen er singer-songwriter og produsent og har vært et kjent fjes i norsk musikkbransje i mange år, som en av landets mest erfarne studiomusikere og som liveartist. Han jobber for tiden med å ferdigstille sin kommende EP «Shooting star» som inkluderer hans siste singel «Wannabe». Lenny har også skrevet musikk til både spillefilm «Grabben i graven bredvid» (gulbaggen vinner) og til TV serier, som «Jegertvillingene» og «Mina og meg». På Takfestivalen stiller han solo med sin fantastiske vokal og gitar.

Hannah Veronica er sanger og låtskriver. Hun er 3 generasjons musiker og studerer utøvende rytmisk sang ved UIA etter et år ved Musikkfolkehøyskolen Viken. Hun er 20 år , men har allerede lang erfaring som utøvende musiker som soloartist og sammen med sin mor Paulin Voss. Hannah Veronica har gitt ut flere singler og jobber med sitt debutalbum ved siden av musikkstudiene. Hun kommer med eget materiale til Takfestivalen og synger også i bandet til Paulin Voss.

Paulin Voss er sanger, cellist, låtskriver og lager pop musikk med influenser fra flere genre. Hun har spilt og sunget på mer enn 100 norske og utenlandske album utgivelser og har selv gitt ut 5 soloalbum. I 2021 kom hun til finalen av "Liverpool International Song Contest" og fikk fremføre The River , som hun har skrevet til datteren Hannah Veronica, på legendariske The Cavern Club i Liverpool. Hun tar med seg noen av sine faste musikere til Takfestivalen og presenterer velkjente og nye låter. "Paulin holds the power to make you weep with her stunning cello work. Her heartfelt blend of upbeat and downbeat songs is sure to put a smile on your face and a tear in your eye" The Dragonfly Festival.

Zo Popi er bandprosjektet til Bjørn Bugge og består av et kollektiv av ulike musikere og sangere. I 2024 slipper de sitt andre album. Zo Popi spiller skamløs sjangeroverskridende og leken musikk. De tar med seg et lekkert utvalg av låtene fra Zo Popi-katalogen og på Takfestivalenr blir deres gjennomkomponerte musikk presentert i trioformat. Er du en som setter pris på variasjon, godt håndverk, spontanitet og spissfindige detaljer så er Zo Popi mitt i blinken for deg!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:00
Varighet : 270 min

Servering :
Mat
Øl / Vin
Alle rettigheter

Aldersgrense : 18

Ledsager : Full pris

Bevegelseshemmede : Nei
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside
Artistens nettside
Video
Spotify
Tidal
Facebook

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt