Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Tantrafestivalen 2022

Overview

Et eventyr som venter på deg...

Festivalen som utforsker energi og sanselighet, og feirer kjærligheten og sommeren.

Gled deg til et rikt og variert program, planlagt for å gi deg påfyll og for å inspirere deg. Du får fylle på med god energi, tantrisk inspirasjon og glede, omgitt av vakker natur i norsk høysommer.

Tantrafestivalen arrangeres på Indal Forest Retreat, ved kanten av storskogen hvor naturen råder. Festivalaktivitetene vil foregå både ute i hagene, på engene og i skogen som omgir Indal, samt i telt, dome og bålhus på stedet.

Det er mens du kobler av og oppholder deg i naturen at magien skjer. Samtidig som du kobler av, får du anledning til å koble deg på mening, nærvær og mer nytelse i egen kropp. Sammen skaper vi en trygg oase der vi åpner opp for ny forståelse om oss selv og hvordan vi kan leve med mer kjærlighet både til oss selv og andre. Vi deltar i workshops på dagtid og danser og synger rundt bålet om kvelden. Det blir også delesirkler hvor vi kan åpne hjertene våre og høre hverandres historier med empati.

Det vil bli felles åpnings- og avslutningseremoni for alle, og mulighet til å velge mellom workshops med ulikt innhold gjennom helgen. Vi tilbyr et bredt spekter workshops om ulike tantriske temaer, blant annet pustearbeid, tantra for par, resensitivisering, kvinnesirkel og tantra for menn.

Tantrafestivalen gjennomsyres av intensjonen om å feire og hylle den hellige feminine kjærlighetskraften. Vi åpner for at alle som ønsker kan delta i en tantrisk sermoni hvor vi kler oss i hvitt og rødt og feirer livet.

Tantrafestivalen er en rusfri festival. Vi ønsker å skape en stemning preget av tilstedeværelse og bevissthet, og vil gi deg muligheten til å bli høy på livet gjennom musikk, sensualitet, skjønnheten i naturen og kjærligheten. Alkohol og andre rusmidler, blokkerer for slike naturlige og fantastiske opplevelser.

Indal ligger i Gjøvik kommune i Innlandet, 15 km nord for Gjøvik, to timers kjøring nord for Oslo.


Detaljert program lanseres etter påske, men noe du kan glede deg til er:

Frigjørende dans
Ekstatisk pust
Yoga
Skogsbad med sanseøvelser
Lydbad med gong, syngeboller og tromming
Mulighet for å kjøpe 1-1 tantrisk massasje (så langt kapasiteten rekker) fra vår festivalmassører
Kakaoseremoni
Yoni egg workshop
Livmorhelende seremoni
Shiva Shakti transfigurasjonsrituale
Dans rundt bålet på jordet
Kort om festivalens grenser

Tantrafestivalen er en påkledd festival. Vi legger stor vekt på å skape trygge gode opplevelser for alle deltagere. Derfor forventer vi full respekt for festivalreglene. Gjennom å skape et trygt miljø øker muligheten for å kunne åpne opp og utforske oss selv både følelsesmessig og fysisk.

Vi kommer derfor til å be alle deltagere samtykke til festivalens reglement og retningslinjer ved påmelding. Vi forbeholder oss retten til å avvise deltakere som ikke ønsker å forplikte seg til å respektere festivalreglene.

Mer informasjon sendes ut til deltagerne på forhånd.

  • Last Updated: 07.04.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 22. juli 2022 14:00 16:00

lø. 23. juli 2022 14:00 16:00

sø. 24. juli 2022 14:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tantrafestivalen 2022
Your Recently Viewed Pages