Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Tantrafestivalen

Mer info

Tantrafestivalen tilbyr workshops om tantra, meditasjon, yoga, dans og inspirasjon i vakker natur. Gled deg til et rikt og variert program, planlagt for å gi deg påfyll og inspirere deg. Du får utforske energi og sanselighet og lære virkningsfull og effektiv tantrisk praksis som du kan ta med deg videre i livet, omgitt av vakker natur på Indal gård utenfor Gjøvik i Innlandet.

Du kan blant annet glede deg til:
mantrasang
morgenbadstu og morgenyoga
️ meditasjoner
lydbad
inspirerende workshops om ulike aspekter av tantra
‍♀️Velkomst- og avslutningssermoni

Tantrafestivalen på Gjøvik gjennomsyres av intensjonen om å feire og hylle den hellige feminine kjærlighetskraften.
Les mer om programmet og menneskene som står bak på tantrafestivalen.no

​Tantrafestivalen arrangeres på Indal Forest Retreat på Gjøvik i Innlandet, ved kanten av storskogen hvor naturen råder. Vi møtes i bygdas grendehus, hvor det er plass til alle festivaldeltagerne samtidig.
Festivalaktivitetene vil også foregå både ute i hagene, på engene og i skogen som omgir Indal, samt i telt, dome og bålhus på stedet.

Det er mens du kobler av og oppholder deg i naturen at magien skjer. Samtidig som du kobler av, får du anledning til å koble deg på mening, nærvær og mer nytelse i egen kropp. Sammen skaper vi en trygg oase der vi åpner opp for ny forståelse om oss selv og hvordan vi kan leve med mer kjærlighet både til oss selv og andre.

Vi deltar i workshops på dagtid og danser og synger rundt bålet om kvelden. Det blir også delesirkler hvor vi kan åpne hjertene våre og høre hverandres historier med empati.

Tantrafestivalen er en rusfri festival. Vi ønsker å skape en stemning preget av tilstedeværelse og bevissthet, og vil gi deg muligheten til å bli høy på livet gjennom musikk, sensualitet, skjønnheten i naturen og kjærligheten.

Indal ligger i Gjøvik kommune i Innlandet, 15 km nord for Gjøvik, to timers kjøring fra Oslo. Indal ligger på Gjøvik i Innlandet, to timers kjøring nord for Oslo. Det er mulig å reise hit med offentlig transport med tog til Gjøvik eller Moelv (15 min unna), og buss eller taxi videre.
Du velger selv om du vil overnatte i telt på gården, eller leie deg inn på gjestegård, campingplass 1 km unna eller hoteller i de nærmeste byene. ⛺

Sist oppdatert: 04/16/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt