Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Teaterlørdag - Daisy Detektiv tar saken

Overview

Har du hørt om Daisy Detektiv? Nei? Det er kanskje ikke så rart - hvis du er et menneske. Men hvis du tilfeldigvis er en leke, er jeg sikker på at du har hørt om henne. For Daisy er lekenes mesterdetektiv.

Er du en leke som noen har mistet? Mistenker du at en mesterlekeskurk har stjålet det mest dyrebare du eier? Da ringer du Daisy Detektiv. Hun kan alle triks, og hun er alles venn.  

Nå har Daisy fått en ny sak som må løses, og det skjer i din barnehage. For Daisy og lekene trenger din hjelp. Ingen kan vel løse gåter helt alene?

Bli med Daisy Detektiv på eventyr i din barnehage og løs mysteriet sammen!

I denne forestillingen dyrker vi lek og utforskning på publikums - altså barnas – premisser. Lek er en aktivitet som er tilfredsstillende i seg selv. Lek er å utforske, prøve ut, gjøre erfaringer. Slik skapes også mestring og lærdom. Men først og fremst vil vi skape forundring og glede i en felles opplevelse av å utforske et mysterium! 

  • Last Updated: 15.02.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 16. mars 2019 11:00 11:50

lø. 16. mars 2019 13:00 13:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Teaterlørdag - Daisy Detektiv tar saken
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad