VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Teatersalong: Jeg kan være en annen

Overview

Årets første Teatersalong tar utgangspunkt i forestillingen Jeg kan være en annen. Forfatter og dramatiker Monica Isakstuen er et symptom på det nye, skandinaviske scenespråket, som etter hvert har beveget seg langt fra Henrik Ibsen. Hun er kjent for å skrive morsomt, alvorlig, og  insisterende i sirklingen rundt det eksistensielle. Våren 2021 var hun aktuell med "Jeg kan være en annen", som ble skrevet for Den Unge Scene.

Årets første Teatersalong tar utgangspunkt i forestillingen Jeg kan være en annen. Forfatter og dramatiker Monica Isakstuen er et symptom på det nye, skandinaviske scenespråket, som etter hvert har beveget seg langt fra Henrik Ibsen. Hun er kjent for å skrive morsomt, alvorlig, og  insisterende i sirklingen rundt det eksistensielle. Våren 2021 var hun aktuell med "Jeg kan være en annen", som ble skrevet for Den Unge Scene. Også i dette stykket bruker Isakstuen virkemidler som dundrer løs på de såreste strengene. 
For å gjøre ord til handling ble manus lagt i hendene på skuespiller og regissør Marianne Holter. Sammen med 14 medvirkende fra Ungdomsteatret gjorde hun Isakstuens ord vedkommende for både ungdom og voksne. Aftenbladets anmelder avsluttet sin anmeldelse med følgende oppfordring «Så la oss håpa at restriksjonane snart blir letta på, slik at fleire enn ti unge - og gjerne vaksne! - om gongen kan få sjå ungdomsteater som både får deg til å le og tenkja.»
Denne lørdagen får du møte dramatikeren i samtale med regissøren. Moderator er forfatter og dramatiker Kristin Auestad Danielsen. Du får også et lite utdrag fra forestillingen Jeg kan være en annen.
Arrangeres i samarbeid med Rogaland teater.
Kjøp billetter via Rogaland teater sine hjemmesider.
Kapittel følger Helsedirektoratets gjeldende retningslinjer for arrangement.

  • Last Updated: 19.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 25. september 2021 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Teatersalong: Jeg kan være en annen
Your Recently Viewed Pages