Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Teatral Byvandring - Haugesund i krig

  • Rabinowitzparken, Haugesund
  • 90 90 23 26
  • 20. juni 2018 - 21. juni 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Opplev Haugesund bys krigshistorie på en byvandring utenom det vanlige!

På en annerledes byvandring vil profesjonelle skuespillere ta deg gjennom en rute der vi er innom steder knyttet til Haugesunds krigshistorie. På ruta introduseres karakterer som levde i Haugesund i krigstid. På kaien møter vi den hjemvendte krigsseileren, tydelig traumatisert av krigshandlingene. Vi drar innom de kvinnelige rederne Brummenæs og Torgersen som mistet mange av skipene sine under begge verdenskrigene. Vi blir vitne til at den utstasjonerte tyske offiseren og den unge jenta finner hverandre, og må ta konsekvensene av dette. Forretningsmannen Moritz Rabinowitz som ble tatt av Gestapo er en annen av karakterene vi vil bli kjent med.

Teatral Byvandring varer ca. en times tid og starter i Rabinowitzparken i Salhusveien. Ruten går så oppover Bjørgvinsgate og til Jonas Lies gate, før vi vandrer til sentrum og Rådhusplassen. Vi avslutter i Øvregaten, ved glassblåserverkstedet Formbar.

Medvirkende:

Nina Sele
Håkon Karoliussen
Lars Henrik Aarnes
Elsa Aanensen
Jenny Larsen

Teatral Byvandring er produsert av Scenekraft og støttet av Haugesund kommune, Rogaland Fylkeskommune og Fond for utøvende kunstnere.

  • Last Updated: 06.06.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ons 20. juni 2018 19:30

tors 21. juni 2018 19:30

See All
Teatral Byvandring - Haugesund i krig
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad